thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Tips & Tricks: De mooiste kapsels en haarstijlen voor jouw haartype uitgelicht

0
Tips & Tricks: De mooiste kapsels en haarstijlen voor jouw haartype uitgelicht

In deze blog vind je alle tips & tricks om de mooiste looks en haarstijlen voor jouw haartype te creëren. Of je nu gezegend bent met prachtige krullen, zijdezacht steil haar of iets daar tussenin, we hebben voor jou de beste adviezen en inspiratie verzameld. Ontdek hoe je het meeste uit jouw haarlook kan halen, welk haarstijl het beste bij jouw gezicht past en welke producten en technieken jouw haar laten stralen. Laat je inspireren, ontdek de mooiste looks die helemaal bij jou passen en transformeer je haar in iets dat jouw persoonlijkheid laten stralen.

Inhoud

Hoe kies je een kapsel bij je gezichtsvorm?
Korte kapsels
Halflange haarstijlen
Kapsels voor lang haar
Krullend haar
Mannen haarstijlen
Welke haarstijl past bij mij?
Haartrends

Hoe kies je een kapsel bij je gezichtsvorm?

Allereerst moet je je gezichtsvorm gaan bepalen, zodat je hierop je look kan aanpassen. Gezichtsvormen spelen een belangrijke rol bij het kiezen van de ideale haarstijl, omdat deze je natuurlijke schoonheid accentueert. Er bestaan zes verschillende gezichtsvormen: rond, ovaal, vierkant, driehoek, hartvormig en diamantvormig en elk gezicht heeft een andere aanpak. In deze blog ontdek je hoe je de juiste look kunt kiezen om je beste gezichtskenmerken te benadrukken en daarmee je zelfverzekerdheid te vergroten. Of je nu op zoek bent naar volume, textuur of juist een meer sleek look, wij hebben de kennis om je te helpen met het bepalen van welke haarstijlen perfect passen bij jouw gezichtsvorm!

Verschillende gezichtsvormen

Welke kapsels passen bij een rond gezicht?

Bij een rond gezicht passen halflange tot lange haarstijlen. Of dit nu golvend of steil haar is, maakt niet uit. Met deze haarstijlen lijkt je gezicht wat langer en minder rond. Het haar moet niet korter geknipt worden dan de hoogte van je kin en vermijd te veel volume.

Rond gezicht

Perfecte kapsels voor een ovaal gezicht

Met een ovale gezichtsvorm kan je veel haarstijlen hebben. Een lang, smal gezicht wordt het meest benadrukt door een halflange haarstijl of een boblijn, maar je kan ook kiezen voor krullend, sluik of kort haar.

Ovaal gezicht

Hartvormig gezicht? Dit zijn de kapsels voor jou!

Een hartvormig gezicht heeft vaak een breder voorhoofd en een smaller toelopende kin. Met deze gezichtsvorm wil je de aandacht op de wangen en ogen leggen. Hiervoor kies je een kapsel van halflange lengte met slag of lagen. Face framing is hierbij een goede keuze. Zorg dat het haar bij de kin wat meer volume heeft en vermijd volume aan de bovenkant.

Hartvormig gezicht

Welke kapsels passen bij een vierkant gezicht?

Bij een vierkant gezicht passen halflange en lange haarstijlen met volume, slag of laagjes. Een vierkant gezicht wordt gekenmerkt door een scherpe kaaklijn en een breder voorhoofd en wangen. Vermijd rechte lijnen, zoals een rechte pony.

Vierkant gezicht

Kapsels voor een driehoekig gezicht

Geef je kapsel meer volume bij de haaraanzet en kies voor een langere bob of halflang tot lang haar dat slag of krullen heeft. Laat het haar onder of voorbij je kin vallen, zodat deze minder volume krijgt.

Driehoekig gezicht

Het ideale kapsel voor een diamantvormig gezicht

Een diamantvormig gezicht heeft brede jukbeenderen, een smal voorhoofd en een smalle kin. Het geknipte kapsel voor deze gezichtsvorm is een halflange lengte met een zijscheiding, een kort kapsel of golvend haar met curtain bangs.

Diamantvormig gezicht

Korte kapsels

Korte kapsels zijn meer dan een makkelijke haarstijl of trend; ze zeggen wat over je persoonlijkheid en zelfvertrouwen. Met een chique en speelse uitstraling hebben korte haarstijlen een krachtige indruk. Of je nu op zoek bent naar een praktische look voor je drukke levensstijl of gewoonweg wilt experimenteren met een nieuwe haarstijl, korte kapsels bieden veel mogelijkheden. Van de kort pittige kapsels, klassieke pixie cut tot gedurfde undercut, er is een korte look mogelijk voor elke gezichtsvorm, haartype en persoonlijkheid.

Ben jij op zoek naar de beste stylingproducten voor jouw korte kapsel? Probeer dan eens de Wella Professionals EIMI producten. Door het gebruik van deze fijne producten is het makkelijk om je haar te stijlen zoals gewenst en geniet je de hele dag van een prachtige haarlook.

Korte haarstijlen voor dames

Ongeacht welk korte dames kapsel je kiest, het belangrijkste is dat het bij je persoonlijkheid past en dat jij je er zelfverzekerd en comfortabel mee voelt!

  • Pixie Cut: Een klassieke en tijdloze keuze, de pixie cut is kort aan de zijkanten en achterkant, met iets meer lengte bovenop voor stylingmogelijkheden.
  • Bob Cut: Een bob kan variëren van een kortere tot een langere lengte, maar moderne variaties zijn vaak asymmetrisch, met gestructureerde lagen of schuine lijnen.
  • Textured Crop: Een moderne versie van de klassieke korte coupe, de textured crop is speels en veelzijdig, met gestructureerde lagen en warrige styling.
  • Faux Hawk: Geïnspireerd door de mohawk, maar minder radicaal, de faux hawk behoudt lengte in het midden van het hoofd voor stylingvariaties zoals vlechten, krullen of een pompadour, terwijl de zijkanten korter worden geschoren of geknipt.
  • Layered Crop: Lagen toevoegen aan een kort kapsel kan volume en textuur creëren, waardoor het haar er levendig en vol uitziet, zelfs met minder lengte.

Voor korte looks met veel stylingmogelijkheden is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste stylingproducten. Een aantal producten om je korte haarstijl te voorzien van volume, textuur en hold zijn: EIMI Root Shoot, deze mousse geeft het haar niet alleen een volumeboost vanaf de aanzet maar zorgt ook voor de perfecte stylingbasis en een lichte hold, EIMI Rugged Texture Paste, een stylingpasta met en krachtige hold die textuur geeft aan het haar en zorgt voor een matte finish, EIMI Crip Cream is een zachte non-sticky textuurcrème en bevat high-tech polymeren voor een stevige, flexibile hold.

Korte dames kapsels

Korte kapsels voor dun haar

Korte haarstijlen kunnen geweldig zijn voor dun haar, omdat ze vaak meer volume en textuur creëren. Bij het stylen van dun haar kan het fijn zijn om gebruik te maken van volumizing producten en technieken. Denk bijvoorbeeld aan de Wella Professionals Invigo Volume Boost lijn en gebruik voor de perfecte styling de volgende producten:

Verschillende korte kapsels

  • Choppy Bob: Een korte bob met veel textuur en choppy lagen.
  • Wavy Pixie: Een pixie cut met zachte golven voegt een speelse touch toe aan een kort kapsel.
  • Short Shag: Dit kapsel met korte lagen en veel textuur is perfect voor dames die op zoek zijn naar een vlotte en moderne haarstijl.
  • Textured Pixie: Een pixie cut met veel textuur en piekerige lagen voor een stoere uitstraling.
  • Asymmetric Bob: Een bob met asymmetrische laagjes voegt een vleugje speelsheid toe aan een korte look.
  • Slicked Back Pixie: Een pixie cut die naar achteren gestyled wordt.

Bob kapsels

Van strakke en symmetrische looks en allerlei variaties, bobs bieden voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look, zoals de traditionele bob of de A-lijn bob, of je wilt een statement maken met een choppy of inverted bob, er is een look voor ieders stijl en persoonlijkheid. Met verschillende lengtes, texturen en stijlen om uit te kiezen, is de bob een tijdloze en veelzijdige keuze die moeiteloos kan worden aangepast aan jouw wensen.

  • Classic Bob: De klassieke bob is tijdloos en veelzijdig. Het haar wordt meestal geknipt op één lengte, vaak tot net onder de kaaklijn, met rechte lijnen die een symmetrische en strakke uitstraling geven. Het kan worden gedragen met een midden of een zijdelingse scheiding. Gebruik de Oil Reflections Luminous Smoothening Oil voor een stralende glans, heerlijke zacht haar en zodat je geen last krijgt van frizz.
  • A-lijn of Inverted Bob: De A-lijn of Inverted Bob is langer aan de voorkant en korter aan de achterkant, waardoor een schuine lijn ontstaat die naar voren toe afloopt. Dit geeft het kapsel een strakke uitstraling, terwijl het nog steeds de klassieke bob-vorm behoudt.
  • Layered Bob: Een gelaagde bob heeft verschillende lengtes van lagen, wat zorgt voor textuur en volume. Deze stijl kan worden aangepast aan verschillende gezichtsvormen en haartypes en kan variëren van subtiel tot sterk gelaagd. De EIMI Bold Move is een goede stylingtip voor als je een lichte hold en natuurlijke textuur in je haar wilt. Deze styling paste zorgt voor een matte look, definitie en controle voor je gelaagde bob.
  • Wavy Bob: Een bob met zachte waves voegt een speelse en vrouwelijke touch toe aan de classic bob. De waves kunnen natuurlijk of gestyled zijn en ze voegen volume en beweging toe aan het haar.
  • Choppy Bob: De choppy bob heeft korte lagen die zorgen voor een gedurfde look. Deze stijl is perfect voor wie op zoek is naar een beetje textuur en een nonchalante look. Houd je choppy bob in style met de Dynamic Fix hairspray. Een fijne maar fixerende haarlak om je look in slechts 45 seconden te creëren en aan het einde van de dag makkelijk uit te kammen. Erg handig met al die verschillende laagjes in je haar! Daarnaast beschermt deze haarlak je tegen vochtigheid, UV-stralen en hitte van stylingtools.
  • Shaggy Bob: Een shaggy bob veel laagjes en valt een beetje nonchalant. Dit kapsel is perfect voor wie op zoek is naar een nonchalante en bohemian look.
  • Curly Bob: Een bob met krullen met waves voegt textuur en levendigheid toe aan je look. De krullen en waves kunnen veerkrachtig zijn of los en golvend, waardoor verschillende looks kunnen worden gecreëerd. De Nutricurls Milky Waves spray is speciaal voor het voeden en definiëren van golvend en krullend haar, de perfecte toevoeging voor je curly bob!

Halflange haarstijlen

Halflange kapsels bieden een perfecte balans tussen kort en lang haar, waardoor ze een veelzijdige en populaire keuze zijn voor vrouwen van alle leeftijden en met verschillende haartypes. Met hun middellange lengte bieden deze kapsels veel verschillende stylingmogelijkheden, van speelse krullen tot strakke bobs. Ze zijn ideaal voor wie de souplesse van lang haar wil behouden, maar ook het vlotte en speelse van korter haar zoekt. Zie hieronder een aantal voorbeelden van half lange kapsels.

Halflange kapsels

Moderne halflange looks

Deze moderne halflange haarstijlen zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende haartypes en gezichtsvormen. Het toevoegen van textuur, lagen of bangs kan een trendy twist geven aan een klassieke halflange look.

  • Textured Lob: Een halflange bob met veel textuur en beweging. Deze stijl kenmerkt zich door lagen en subtiele golven. Mocht je een textured lob willen creëren en heb je golvend of krullend haar? Gebruik dan de Wella Professionals Nutricurls Culixir Balm of Boost Bounce. De Curlixir Balm is een crème zonder sulfaten, speciaal geformuleerd voor het verzorgen van veerkrachtig haar en zorgt ervoor dat je geen last hebt van frizz en fly-aways. De Boost Bounce beschermt je haar tegen hitte tijdens het föhnen, versterkt de structuur en geeft je haar definitie en glans. Kortom deze twee producten gaan hand-in-hand voor jouw moderne halflange look.
  • Blunt Cut & Curtain Bangs: Een halflang kapsel met een ruwe look aan de punten en face framing door middel van curtain bangs. Deze stijl is zowel trendy als flatterend.
  • Layered Shag: Een halflange look met veel laagjes. Deze moderne versie van de shaggy haircut creëert een gedurfde en nonchalante look met veel volume en textuur. De Invigo Volume Boost spray zorgt voor glans en volume zonder het haar te verzwaren, exact wat je nodig hebt voor een layered shag. Daarnaast stabiliseert de spray de haarvezels en is het dus ook ideaal voor fijn haar!

Moderne halflange kapsels

 

Kapsels voor halflang en dun haar

Dun haar kan soms uitdagingen met zich meebrengen als het gaat om het vinden van de juiste kapsels die volume en levendigheid toevoegen zonder het haar te verzwaren. Gelukkig bieden halflange kapsels een perfecte balans tussen lengte en volume, waardoor dun haar er voller en dikker kan uitzien. Van gelaagde bobs tot subtiele golven, halflange kapsels voor dun haar bieden verschillende opties om meer textuur en dimensie toe te voegen, terwijl ze toch gemakkelijk te stylen zijn.

Kapsels voor lang haar

Lang haar biedt vele mogelijkheden voor creativiteit en expressie en de keuze voor kapsels zijn net zo uitgebreid als ze inspirerend zijn. Of je nu de voorkeur geeft aan subtiele golven, strakke vlechten, elegante updo’s of speelse bangs, lang haar biedt de mogelijkheid om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Van tijdloze klassiekers tot moderne kapsels, ontdek het perfecte kapsel die jouw unieke kenmerken benadrukt en je zelfverzekerd laat voelen. 

Een kapsel in laagjes voor lang haar

Lagen in lang haar bieden veel voordelen. Ze voegen volume en textuur toe, maken styling gemakkelijker en accentueren zelfs de gezichtskenmerken.

Lang haar met laagjes

Looks voor opgestoken haar

  • Romantische Twist Bun: Deze opgestoken haarstijl begint met het verzamelen van het haar in een lage paardenstaart. Vervolgens wordt het haar gedraaid tot een losse knot en vastgezet. Om een romantische uitstraling te creëren, kunnen enkele plukjes haar worden losgelaten aan de voorkant of aan de zijkanten van het gezicht. Deze stijl is perfect voor bruiloften, gala's of andere speciale gelegenheden waar een elegante en verfijnde look gewenst is. Gebruik Ultimate Repair Protective Leave-in voor het stylen om, de naam zegt het al, je haar te verzorgen terwijl het opgestoken is. Dit serum is zacht en delicaat, zorgt voor minder haarbreuk en vermindert frizz tot wel 72 uur lang. Ideaal voor evenementen die flink lang kunnen duren!

Romantische twist bun

  • Braided Messy Bun: Deze opgestoken haarstijl combineert een nonchalante knot en een vlecht voor een cute touch. Het haar wordt verzameld in een losse knot en rond de basis van de knot wordt het haar gevlochten. Deze stijl is perfect voor een dagje uit met vrienden of een zomerfestival. Creëer deze look met de Natural Volume Mousse, Mistify Me Strong en Perfect Setting Spray van EIMI. Begin met de volumizing stylingmousse, voor natuurlijke beweging en lichte versteviging in het haar. Style het haar daarna zoals gewenst en gebruik tussendoor de Mistify Me Strong hairspray. Deze sneldrogende haarlak houdt het haar in model en beschermt tot 24 uur lang tegen vochtigheid, UV-stralen en hitte van stylingtools. Als laatste kun je de Perfect Me settingspray gebruiken voor extra body, glans en structuur en natuurlijk om je look te 'setten’ voor de rest van de dag.

Messy Bun met Vlecht

  • Elegante Chignon: De chignon is een klassieke en tijdloze opgestoken haarstijl die een gevoel van elegantie uitstraalt. Het haar wordt strak naar achteren gekamd en verzameld in een lage knot aan de achterkant van het hoofd. De chignon wordt vervolgens afgewerkt met haarlak voor extra stevigheid en glans. Deze stijl is perfect voor formele gelegenheden, zoals zakelijke evenementen, diners of avondjes uit. Maak deze look af met de EIMI Super Set. Deze extra sterke finishing hairspray beschermt je haar tegen vocht, UV-stralen en hitte én zorgt voor volledige controle over je haar. Als je er zeker van wilt zijn dat je haar de hele dag goed zit.. You know what to do!

Elegante Chignon

Mooie haarstijlen met curtain bangs

Haarstijlen met een curtain bangs zijn tijdloos, veelzijdig en ze kunnen een geweldige manier zijn om je uiterlijk te veranderen en je gezichtskenmerken te accentueren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfd statement, er zijn verschillende stijlen om uit te kiezen. Klassieke rechte bangs kunnen een jeugdige uitstraling geven. Voor hen die graag experimenteren met textuur en volume, kunnen textured bangs een goede keuze zijn. Deze pony wordt vaak in laagjes geknipt en gestyled om een luchtige en opzettelijk rommelige look te creëren. Side bangs zijn een optie die goed werkt bij verschillende gezichtsvormen. Deze stijl kan recht en glad zijn of golvend en speels, afhankelijk van je voorkeur en haartype. Voor hen die wat meer durven, kunnen meer aanwezige bangs een keuze zijn. Het is belangrijk om bij het kiezen van een pony rekening te houden met je gezichtsvorm en natuurlijk ook persoonlijke stijl. Mocht je heel erg twijfelen, raadpleeg dan je kapper voor het beste advies!

Kapsels met pony

Krullend haar

Krullend haar heeft een unieke structuur die van nature volume en textuur biedt. Door de veerkrachtige krullen kan het haar levendig en vol ogen, maar krullen hebben ook speciale verzorging nodig om pluis te verminderen en de krul gedefinieerd te houden.

Verzorging van krullend haar

Krullen hebben een speciale verzorging nodig, zoals de Ultimate Repair producten, om gedefinieerd te blijven en pluizig haar te verminderen. De verzorging draait om hydratatie én voeding. Krullen kunnen droog, pluizig en broos worden als je de verkeerde producten gebruikt, daarom is het belangrijk om producten en technieken te gebruiken die zijn ontworpen voor dit haartype. Verzorg je krullende haar en zeg vaarwel tegen pluizige krullen!

Styling

Het stylen van krullend haar kan een uitdaging zijn, maar met de juiste technieken en producten kun je prachtige, gedefinieerde krullen bereiken. Maak het stylen van je krullen een stuk eenvoudiger met de producten van Wella Professionals!

  • Stap 1: Na het wassen breng je jouw favoriete stylingsproducten aan in vochtig haar.
  • Stap 2: Scrunch het overtollige water uit je haar met een katoenen T-shirt of microvezeldoek.
  • Stap 3: Gebruik een diffuser op je föhn om je krullen voorzichtig en gelijkmatig te drogen.
  • Stap 4: Sluit af met een haarolie om een prachtige glans toe te voegen en pluizig haar te verminderen.

Mannelijke haarstijlen

Mannelijke haarstijlen zijn veel meer dan alleen maar een praktische manier om het haar te dragen. Een ding is zeker: mannen hebben vaak de mogelijkheid om hun look te definiëren en te verfijnen. Of je nu op zoek bent naar een strakke en professionele coupe voor op het werk, een speelse en casual stijl voor het weekend of een gedurfde look voor een speciale gelegenheid.

Haarstijlen voor mannen

Haarstijlen voor mannen zijn de afgelopen decennia veranderd van eenvoudige kapsels naar expressieve looks die je persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Van klassieke haarstijlen die teruggaan naar de stijl van vroeger tot moderne kapsels, ook voor mannen is het mogelijk om te experimenteren met hun haarstijl.

  • Klassieke Pompadour: Een tijdloze favoriet die teruggaat naar de stijl van de jaren 50, met kortere zijkanten en een volumineuze bovenkant die naar achteren wordt gestyled.
  • Undercut: Een gedurfde keuze waarbij de zijkanten en achterkant van het haar kort worden geschoren of geknipt, terwijl de bovenkant langer blijft voor veel stylingmogelijkheden.
  • Fade Cut: Een populair kapsel waarbij het haar geleidelijk van kort naar lang overgaat, vaak gecombineerd met een scherpe scheiding.
  • Messy Textured Crop: Een relaxte en speelse stijl waarbij het haar kort wordt gehouden aan de zijkanten en bovenop wat langer wordt gelaten voor een warrige, textuurrijke look.
  • Man Bun: Een populaire keuze waarbij het haar naar achteren wordt getrokken en samengebonden in een knot. Dit geeft een verzorgde, maar toch relaxte uitstraling.
  • Surfer Style: Een nonchalante en natuurlijke look waarbij lang haar losjes wordt gedragen met een lichte slag of golven, geïnspireerd op de relaxte stijl van surfers.
  • Half-Up Half-Down: Voor een balans tussen verzorgd en casual kan lang haar deels worden opgestoken, bijvoorbeeld door de bovenste helft van het haar vast te zetten met een clip of elastiekje terwijl de rest los blijft hangen.

Er zijn diverse stylingproducten die je kunt gebruiken om je haar in model te brengen en het gewenste effect te bereiken. De keuze hangt af van je haartype, de stijl die je wilt creëren en de mate van hold en glans die je nodig hebt. Hier zijn enkele populaire opties:

Welke haarstijl past bij mij?

Of het nu gaat om het creëren van een elegante look voor een formele gelegenheid, een speelse stijl voor een dagje uit of een trendy statement voor een avondje uit, haarstijlen bieden veel mogelijkheden om ons haar te transformeren.

Leuke haarstijlen voor lang haar

Lang haar is ideaal voor een breed scala aan looks en stijlen, waardoor het een favoriete keuze is voor velen die houden van veelzijdigheid en elegantie. Met lang haar is het makkelijker om te experimenteren, van krullen en glamoureuze golven tot strakke en glanzende stijlen. Of je nu een romantische vlecht, een chique updo of een speelse paardenstaart wilt, de mogelijkheden zijn er zeker. In ieder geval is het zeker dat de volgende producten ideaal zijn het creëren van textuur en elegantie in lang haar: Ocean Spritz Spray, Color Brilliance Miracle BB Spray en Nutri Enrich Frizz Control Cream.

De Ocean Spritz is het antwoord als je op zoek bent naar natuurlijke beach waves. De spray bevat namelijk natuurlijk mineraalzout, helpt beschermen te UV-straling en ruikt ook nog eens lekker. De Miracle BB Spray van de Invigo Color Brilliance lijn is vooral fijn voor als je gekleurd haar hebt. Deze spray bevat vitamine E, behoudt de levendigheid van gekleurd haar en heeft ook een anti-klit effect. Perfect voor als je door je lange haar moet kammen. Daarnaast is de Nutri Enrich Frizz Control Cream ook een goede toevoeging voor als je lang haar hebt. De intensief voedende leave-in crème helpt het haar hydrateren, is rijk aan peptiden, mineralen en vitaminen en vermindert frizz.

Haarstijlen lang haar

Leuke haarstijlen voor halflang haar

Halflang haar biedt een veelzijdige en stijlvolle basis voor veel haarstijlen, waardoor het een populaire keuze is voor veel vrouwen. Voor halflange looks zijn er veel stylingmogelijkheden, maar ook is het makkelijker om halflang haar vast te zetten of 'kort' te stylen.

Haarstijlen halflang haar

Makkelijke haarstijlen

Het vinden van de perfecte, makkelijke haarstijl hoeft geen uitdaging te zijn. Van een messy braid tot een sleek bun of een simpele staat, er zijn veel mogelijkheden om een prachtige haarstijl te creëren. Eén makkelijke en leuke haarstijl is de sleek bun. Klik op de foto en bekijk de video om te zien hoe eenvoudig het is om deze haarstijl te maken.

Sleek bun

De producten die je nodig hebt voor deze eenvoudige haarstijl zijn:

Haarstijlen met een clip

Een haarclip is een eenvoudige maar veelzijdige accessoire dat kan worden gebruikt om verschillende haarstijlen te creëren. Shop je favoriete haarclips bij Salontopper. Ben jij benieuwd hoe je een Half Up Do maakt? Bekijk de video of de video van de haarstijl met trending bloemen haarclip. Ontdek leuke én eenvoudige haarstijlen.

Trending bloemenclip haarstijl

Festival haarstijlen

Festival haarstijlen zijn vaak creatief, gedurfd en expressief. Ze weerspiegelen de levendige sfeer van festivals en bieden de mogelijkheid om te experimenteren met kleuren, accessoires en unieke looks. Wij zetten een aantal leuke looks voor je op een rijtje. Ben je op zoek naar een leuke, maar simpele haarstijl? Met deze festival look ben je ready voor het festival! Wil je liever experimenteren met een feestelijke haarkleur? Dan is het leuk om je haar te kleuren met één van de Wella Professionals Color Fresh Masks.

Beach waves zijn perfect voor festivals vanwege hun vlotte en ontspannen uitstraling, die goed past bij de zorgeloze sfeer van feestjes. Hieronder lees je hoe je beach waves kunt creëren voor een festival:

Beach waves haarstijl

  • Stap 1: Begin met schoon, handdoekdroog haar. Breng de EIMI Thermal Image aan om je haar te beschermen tegen de hitte van stylingtools.
  • Stap 2: Breng een textuurspray, zoals de EIMI Sugar Lift aan op je haar om grip en textuur toe te voegen. Dit helpt de golven langer te laten houden en geeft een beachy textuur.
  • Stap 3: Verdeel je haar in secties en gebruik een krultang om losse, natuurlijke golven te creëren. Wikkel kleine plukjes haar rond de krultang en houd ze enkele seconden vast voordat je ze loslaat.
  • Stap 4: Varieer de grootte van de krullen door af en toe een grotere of kleinere pluk haar te gebruiken. Dit zorgt voor een meer natuurlijke en gelaagde uitstraling.
  • Stap 5: Laat je haar afkoelen en gebruik je vingers om de krullen voorzichtig uit elkaar te halen voor een meer ontspannen en beachy look.
  • Stap 6: Gebruik je favoriete Wella Professionals haarspray om je leuke festival look te fixeren.
  • Tip: Als je extra textuur en volume wilt toevoegen, kun je de EIMI Ocean Spritz aanbrengen op je haar en het voorzichtig kneden.

Space buns zijn een leuke en speelse haarstijl die perfect is voor festivals vanwege hun jeugdige uitstraling. Voor het aanbrengen van de leuke glitters gebruiken wij de EIMI Sculpt Force. Klik op de foto, bekijk de video en ontdek hoe je space buns kunt creëren voor een festival:

Space buns

Haaraccessoires zijn een must-have voor het festival seizoen. Maak je look compleet met een leuke haarband, strik, clip of speld.

Haaraccessoires

Haarstijlen voor vet haar

Heb je snel last van vet haar? Dan hebben wij een aantal leuke én makkelijke haarstijlen die je kan toepassen om je wasdag nog een dagje uit te stellen. In de haarstijlen voor vet haar blog lees je hier meer over. Natuurlijk kan je ook de EIMI Pearl Styler gebruiken voor een sleek bun of een droogshampoo om de vettigheid te absorberen, hierdoor geniet je direct van frisser haar met meer volume. Eén van onze favoriete droogshampoos is de Wella Professionals EIMI Dry Me.

Haartrends

Elk jaar worden nieuwe haartrends geboren. Deze trends worden beïnvloed door de mode-industrie, popcultuur, celebrities en sociale media. Haartrends zijn niet alleen een weerspiegeling van voorkeuren, maar ook van sociale en culturele ontwikkelingen.

Haartrends 2024

Het nieuwe jaar brengt nieuwe mogelijkheden en voornemens, inclusief nieuwe haartrends. Ben jij al op de hoogte van de haartrends van 2024? In nieuw jaar, nieuwe lokken: de haartrends van 2024 en de leukste zomer haartrends voor 2024, lees je alles over de nieuwste trends. Begin met experimenteren en geniet van de meest stijlvolle kapsels. 

Wat waren de haartrends van 2023?

Met de komst van de herfst en winter was het tijd om niet alleen je garderobe te vernieuwen, maar ook je haarkleur en look aan te passen aan de nieuwste trends van het seizoen. Of je nu op zoek was naar subtiele veranderingen of een gedurfde transformatie, deze blog onthulde de meest inspirerende haartrends van herfst en winter 2023, die je niet mocht missen. 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.