Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden!*
Gratis bezorgd vanaf € 35,-
✨ NIEUW | Onze webshop is vernieuwd! >
De oplossing voor dikker haar & volume? AVEDA invati ultra advanced™
Datum: 13-09-2024
Auteur: Nienke Ankersmit
Opmerkingen: 0

De oplossing voor dikker haar & volume? AVEDA invati ultra advanced™

Ook op zoek naar meer volume, minder haarverlies en meer zelfvertrouwen? De nieuwe AVEDA invati ultra advanced™ vormt de ideale oplossing. Deze innovatieve haarverzorgingslijn is speciaal ontworpen om dunner wordend haar een nieuw leven in te blazen. Met een unieke mix van krachtige, natuurlijke ingrediënten helpt deze baanbrekende formule je haar te versterken, meer volume te geven en haaruitval te verminderen. Ervaar gezonder, voller uitziend haar met de kracht van AVEDA invati ultra advanced™.

Wat maakt de AVEDA invati ultra advanced™ lijn uniek?

De invati ultra advanced™ lijn van AVEDA bouwt verder op het succes van de Invati Advanced producten. Dankzij meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek, gaat de collectie nog een stap verder in de strijd tegen haaruitval en dunner wordend haar. Specifiek ontwikkeld om het haar van wortel tot punt te versterken, de hoofdhuid te revitaliseren en de natuurlijke haargroei te stimuleren. De kracht van deze lijn is de balans van de natuurlijke ingrediënten en wetenschap. De producten zijn verrijkt met een blend van ayurvedische kruiden, zoals gingseng en kurkama, bekend om hun stimulerende en revitaliserende eigenschappen. De ingrediënten helpen niet alleen om de haarzakjes te versterken, maar brengen de hoofdhuid ook terug in balans, wat belangrijk is voor een gezonde haargroei. Zeg hallo tegen dikker, voller haar!

Aveda resultaat Voor & na Aveda resultaat voor&na man

De invati ultra advanced™ producten

De AVEDA invati ultra advanced™ lijn bestaat uit vier haarverzorgingsproducten en één stylingproduct. De shampoo en conditioner zijn onderverdeeld in Light en Rich, om het zo goed mogelijk bij jouw haartype te laten passen. Elk product is dermatologisch getest, vegan, leaping bunny gecertificeerd en minimaal 94% van natuurlijke oorsprong.

  • De Light producten zijn geschikt voor de normale tot vette hoofdhuid met fijn tot medium dik haar dat dunner wordt.
  • De Rich producten zijn geschikt voor de normale tot droge hoofdhuid met medium tot dik haar dat dunner wordt.

Dé routine voor minder haarverlies & meer volume: Gebruik het invati ultra advanced™ 4 -stappen systeem

  • Stap 1: Shampoo. Deze stap zorgt ervoor dat de haarfollikels worden gezuiverd. De niet-irriterende formule maakt het haar dikker.
  • Stap 2: Conditioner. Ontwar, versterk en maak je haar voller met deze voedende formule.
  • Stap 3: Scalp Serum. Revitaliserend serum voor de hoofdhuid dat zorgt voor een gezonde follikelomgeving en biedt ondersteuning voor gezond haar. Het boost dus je haarfollikels en lift het haar vanaf de wortel.
  • Stap 4: Leave-In Conditioner. Een versterkende formule die pluizig haar helpt te verminderen, het haar ontwart en beschermt tegen schade door hittestyling (tot 232°C). Het versterkt het haar om haarbreuk te voorkomen.
  • Stylen: Thickening Foam. Deze stylingmousse maakt je routine compleet en geeft je het gevoel dat je tot 11.000 meer haren hebt*! Creëert instant volume dat de hele dag blijft.

Resultaten die ertoe doen

Wat deze lijn ook zo bijzonder maakt, zijn de wetenschappelijk bewezen resultaten. Klinische studies hebben aangetoond dat het zorgt voor 77% minder haaruitval** en haar dat direct 11% voller *** aanvoelt. De producten zijn bovendien vrij van sulfaten, parabenen en siliconen, waardoor ze niet alleen effectief zijn, maar ook zacht voor het haar en de hoofdhuid.

Aveda - Vermindert haaruitval

Nu trending op socials: een bouncy, volumineuze look met Joëlle Denice

 

Duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten

AVEDA staat bekend om de toewijding aan duurzaamheid en bij de AVEDA invati ultra advanced™ is hier geen uitzondering op gemaakt. De producten worden geproduceerd met respect voor de natuur, met zoveel mogelijk gebruik van duurzame en natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn de verpakkingen milieuvriendelijk en gemaakt van gerecycled materiaal.

Zijn de AVEDA invati ultra advanced™ producten iets voor jou?

Als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor dunner wordend haar en meer volume, dan is de AVEDA invati ultra advanced™ lijn zeker het proberen waard. Deze nieuwe lijn biedt niet alleen een belofte, maar levert ook resultaat – voor voller, dikker en gezonder haar dat zichtbaar straalt van vitaliteit. Geef je haar de verzorging die het verdient!

*Gebaseerd op ex vivo tests na gebruik van het Invati Ultra Advanced™ vijf stappen systeem van shampoo, conditioner, serum, leave-in en foam, verdikt het haar met maximaal 11%. Gemiddeld hebben mensen 100.000 haarstrengen op hun hoofd.
**Vermindert haaruitval door breuk, na herhaalde tests op haarlokken na gebruik van het Invati Ultra Advanced™ 4-stappen systeem met de shampoo, conditioner, serum en leave-in.
***Ex vivo testen na gebruik van het Invati Ultra Advanced™ 5-stappen systeem met de shampoo, conditioner, serum, leave-in en foam.

Opmerkingen

Wees de eerste die een reactie plaatst
Plaats een reactie